A raszter-szemüveg vásárlása Megrendelést kizárólag elektronikus úton, írásban fogadunk el. Az utánvéttel kézbesítéskor, vagy átutalással előre fizetendő, majd a raszterszemüveg kb.1 hét múlva postai úton, vagy személyesen átvehető. Nagyobb mennyiségű megrendelésnél egyedi árajánlatot kérjen.
e-mail: info@raszter- szemuveg.hu t: +36 1 202 70 80 f: +36 1 202 70 80 Ez jó.hu DesignService 1981-től működő magánvállalkozás az       Budapest jogutóda.    
Itt megnézem a raszterszemüvegeket szemtréner raszterszemüveg vélemények mi ez? galéria infók
Megrendelést kizárólag elektronikus úton, mindegyik mező pontos kitöltésével írásban fogadunk el. Belföldi vásárló választhat, hogy bankszámlánkra előre fizeti ki a megrendelés összegét, akkor kizárólag plusz 500 Ft postaköltséget számítunk fel, amelyet az össz vételárhoz kérjük számítani, vagy postán utánvéttel kéri a fizetést, úgy az 2100 Ft-os plusz költséggel a postásnál kell fizetnie. Külföldre, határon kívüli postázással: E-mailben kérje bankszámlaszámunkat a megrendeléskor, majd a számlára a megrendelt  áru értékét és 2700 Ft-nak megfelelő postaköltséget kell a számlára befizetni. Külföldre utánvétes csomagot nem áll módunkban küldeni. A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza. 479101 és 479102 számon  Internetes és csomagküldő kereskedelem  a jogszabályok szerint tevékenységet folytathat. A vételár az Áfát tartalmazza, de áfás számla igényét előre kell az űrlapon jeleznie. Pontatlan kitöltésből adódó félreértésekért felelősséget nem vállalunk.
Erős szem, éles látás! Láss is jól! Ne csak nézz! Ő már örömében ugrál, mert nagyon jól lát. GY.I.K. infók