Mi ez?   A raszter-szemüvegben nincsen lencse, hanem sötét műanyaglap, amelyben sok apó lyuk van. A lyukakon nézünk ki, így a látott kép sok apró éles képből áll össze. Az agy egységes képet épít ezekből a kis képekből, a szemet, idegeket, agyat megnövekedett mozgásra bírja, amely hosszútávon látásjavuláshoz vezet. Nem megtöri a fényt, mint a hagyományos szemüvegek, hanem a lyukakon keresztül fénytörés nélkül összegyűjtik a fényt és központosítják. A rasztereken átszűrődő csaknem éles kép arra ösztönzi az agyat, hogy a részleteket összerakja.
Lorem Ipsum Dolor
Hogyan javítja a látást?  A kontaktlencsék  és a szemüvegek korrigálják a látáshibákat, de a látás képességet nem javítják. A raszter- szemüvegek a szemet tornáztatják, így természetesen edzik a látást. Aki a raszter-szemüveget rendszeresen viseli, és segítségével szemtorna- gyakorlatokat végez, rövid időn belül jelentősen javítja látását. A raszter- szemüveg biológiai trükköt alkalmaz: lecsökkenti a szembe jutó fénysugarak mennyiségét. Ezzel blendehatást hoz létre, élesíti a képet.
Elvárható eredmények • A látás javulása • Hamarosan az apróbb betűket is el tudja olvasni • Az egyes pontokon élesebb lesz látása • A szemnek javul a vér- és tápanyagellátása • Függetlenség szemüvegtől, kontaktlencsétől
Monitor előtt: naponta néhány percre viselje a szemüveget ! Lorem Ipsum Dolor Lorem Ipsum Dolor
Kinek kell ez?  A  netezés, tanulás, komputeres munka, olvasás, erősen rontja a látást, de nem a szemet rontja hanem a látást. Mert az egy távolságba nézés mintegy kaloda működik, így elsatnyul a látás. A jó szeműeknek is egyre nagyobb  megterhelést jelent ez, és ezért 40  éves kor fölött a legjobb szemű ember is olvasószemüveg viselésére kényszerül. Tehát első sorban azoknak ajánljuk, akinek rövidül a keze, tehát időskori látás legjobb ellenszere, de más nem súlyos esetre is ajánljuk.
Itt megnézem a raszterszemüvegeket szemtréner raszterszemüveg vélemények mi ez? galéria infók Erős szem, éles látás! mi ez?