Tudta, hogy elvileg törvény szerint biztosítani kell a “képernyő előtti éleslátást biztosító szemüveget"?  Kitörési pont, a raszterszemüveg kell!   A látás agyi folyamat. A szem fejjel lefelé alkot képet, amit az agyunk fordít a “talpára". A szemészek, optikusok csak a szem mechanikai működésén keresztül orvosolják a látási nehézségeket. A látástrénerek máshogyan közelítik meg a témát, magát a látás mechanizmusát, mint élő folyamatot kezelik, nem a szemet, mint tárgyat korrigálják. A szem mindig mozog, néha még álmunkban is. Nem nyugszik meg, hanem a világot szemléli. Ha mereven nézünk valamit nagyon hamar kifárad szemünk, mert a szemnek az állandó mozgás a természetes. Amikor már nem látunk elég élesen, elmegyünk a szemorvoshoz vagy optikushoz. A szakorvos felírja a dioptriás szemüveget, az optikus elkészíti, de a szemünk ettől nem gyógyul meg, majd miután ellustul a szem, erősebb szemüveget kérünk, így lassan egyre több dioptriára lesz szükségünk. Ez a legjobb tudás, de fel kell ismernünk, hogy ez egy öngerjesztő folyamat.   Szemtorna és raszter-szemüveg használatával lassabban romlik a szem, és 1-2 dioptriás javulás is elérhető.
Vélemények és ellen- VÉLEMÉNYEK
Miért is akad ellendrukkere a raszterszemüvegnek  A szemüveggyártás az optikai ipar hatalmas  üzlet, nagy pénzeket mozgat. Egy átlagos  szemüveg ára tavaly 45ezer Ft volt. Van aki  sokalja ma az 55ezret egy hétköznapi  szemüvegért, de sokan egy jobb új keretért  kifizetik a 65ezret, így lencsével együtt örül,  ha mindösszesen 99ezret fizet. Az mondják  évente kell cserélni...... Az előre gyártott  dioptriás szemüveget a szakemberek  szerint nem szabad megvenni, mert a  pupillák közti távolság tudniillik minden  ember esetében más és más, ezért  személyre kell szabni a lencsét. A raszter-  szemüveget egyszer kell csak beszereznii  és miután csak rövid időre használjuk, egy  szemtréner akár az egész családnak, vagy  közösségnek elegendő.  Igaz vagy hamis az alábbi két mondat? Mozogni csak kellemetlenség, minek. A sportolás sem ér semmit, nem gyógyít.
Lorem Ipsum Dolor
Hát az a helyzet, hogy nem kicsit élesebb tőle a kép. Nem kell lecserélni, elég egyszer megvenni, mert használhatósága nem függ a dioptriától.
Szemüveglencse helyett lyukakon keresztül nézünk
Valóban javítja a látást  A hagyományos szemüveg és a kontaktlencse csak tüneti kezelés, nem a látást kezeli.
Ugrál örömében, mert a látást javítja, nem a szemet Miért is? Miért is? szemtrénerek szemtrénerek Itt megnézem a raszterszemüvegeket szemtréner raszterszemüveg vélemények mi ez? galéria infók Erős szem, éles látás! vélemények